2GN.ORG 2GN.ORG
The best source for the Second Generation Neon - Period.
 
 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   RulesBoard Rules   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks  :: Register
 ProfileProfile   GarageGarage   1/4 Mile Table1/4 Mile Table   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 18 matches
2GN.ORG Forum Index
Author Message
  Topic: P0750 on MTX swap
peterpen

Replies: 1
Views: 532

PostForum: Drivetrain   Posted: Sun Apr 07, 2013 12:30 pm   Subject: P0750 on MTX swap
About a year ago I did a atx-mtx swap on my 2002 SE. Everything went fine (no speedo, but thats another issue). No check engine lights came on for the first 6 months or so but after having a battery i ...
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Tue Jun 28, 2011 5:15 pm   Subject: No start issue
Is it possible that the ignition switch could cause this?
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Mon Jun 27, 2011 8:59 pm   Subject: No start issue
Wrenched on it today and got the neutral saftey switch wired up and still having the same issue. I wired up a switch to the starter so I can atleast start it from inside the car however I am still hav ...
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sun Jun 26, 2011 8:58 pm   Subject: No start issue
Sorry I missed that. So I just need to wire those pins/ wires to the switch and it should be good?
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sun Jun 26, 2011 8:01 pm   Subject: No start issue
My original cluster did not have a light. I swapped in a cluster with a tach and the light was always on so I took the bulb out. Should I reinstall it to see if it's flashing? I am leaning more toward ...
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sun Jun 26, 2011 1:35 pm   Subject: No start issue
So how do wire up the clutch switch?
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sun Jun 26, 2011 12:06 pm   Subject: No start issue
What do you mean by "sockets" there were two plugs on top of the old PCM and 2 plugs on the new one.
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sun Jun 26, 2011 7:25 am   Subject: No start issue
Also, the motor and PCM are out of a 2002.
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sun Jun 26, 2011 5:47 am   Subject: No start issue
There is no provision for the clutch pedal switch although there is a switch on the pedals. Do I have to wire this in to get it to start? And if so which wires do I splice in?
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sat Jun 25, 2011 9:41 pm   Subject: No start issue
I don't know of any grounds off the PCM I know the ones off the starter are good as well as the two on the pass side of the motor. I would think it wouldn't run at all if it was a ground issue but I c ...
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sat Jun 25, 2011 9:05 pm   Subject: No start issue
I have a black key (non-sentry) and the PCM I picked up is a non-sentry PCM.
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sat Jun 25, 2011 8:41 pm   Subject: No start issue
Is skim the same as sentry? IE black key grey key.
  Topic: No start issue
peterpen

Replies: 24
Views: 1695

PostForum: Audio / Security / Electrical   Posted: Sat Jun 25, 2011 8:35 pm   Subject: No start issue
Just installed a new motor from a yard as well as a 5 speed swap along with an mtx pcm into my 2002. After everything was in and hooked up I turned the key and the dash lit up however the car would no ...
  Topic: 02 ATX stuck in limp mode.
peterpen

Replies: 8
Views: 924

PostForum: Drivetrain   Posted: Wed Nov 18, 2009 5:03 pm   Subject: 02 ATX stuck in limp mode.
I ran into a similar issue and replaced the vss which didn't do the trick then someone told me to replace the conector and wiring that goes to the vss on the bumper side of the trans and that did the ...
  Topic: pulstar sparkplugs
peterpen

Replies: 21
Views: 4205

PostForum: Parts/Product Reviews   Posted: Fri Oct 09, 2009 11:13 am   Subject: pulstar sparkplugs
That was kind of a pain as well. I used the entire amount supplied with each plug along with more that I had on hand. Still had the probelm though.
  Topic: pulstar sparkplugs
peterpen

Replies: 21
Views: 4205

PostForum: Parts/Product Reviews   Posted: Fri Oct 09, 2009 10:19 am   Subject: pulstar sparkplugs
I ran these in my 2002. I started to get a random misfire and figured out it was in the ignition system so I decided to upgrade everything at once. I ordered 4 of the pulstars along with an MSD coil a ...
  Topic: Help
peterpen

Replies: 6
Views: 577

PostForum: Drivetrain   Posted: Mon Aug 31, 2009 6:25 pm   Subject: Help
Another heads up, when we were inspecting the wires they did not look broken. We only discovered the breakage, which was right where it entered the conector, after we removed it.
  Topic: Help
peterpen

Replies: 6
Views: 577

PostForum: Drivetrain   Posted: Mon Aug 31, 2009 10:39 am   Subject: Help
I had this very same problem occur to me a nubmer of months ago. I tried to replace the speed sensor which like yours worked for a day. Upon further invesitagtion I found that the wires that led up to ...
 
Page 1 of 1
All times are UTC - 8 Hours
Jump to:  


Powered by p h p B B © 2001, 2005 p h p B B Group
2GN.org Decals