Expanding photos in threads to full-size not working for me

Have a problem with the forum or site, want to make a suggestion, or just have a question about 2GN, post it here and we'll try to fix the problem or at least give you an answer.
Post Reply
User avatar
jonnymopar
Junior Admin
Posts: 2952
Joined: Sat Nov 19, 2005 7:49 pm
Location: Southeastern MA

Expanding photos in threads to full-size not working for me

Post by jonnymopar » Wed May 14, 2014 12:26 pm

I've been having this issue for a while, and it's across the board for browsers: Internet Explorer, Firefox, Opera, Ice Weasel, Chromium, Chrome all seem to show the same symptom. If you click on a photo posted in a thread, it opens a new tab containing nothing but a small black box with a link that says "Close This Window".

Any idea why this might be happening? Is it happening for anyone else?
Jon J.

2003 Neon SXT - 200k+ miles, still love it
1989 Daytona ES - 2.4T/A555 swapped

Official "I'm Going to Drive my Neon till it Dies" Club #148

sidepipe87
2009 Silver Contributor
Posts: 9488
Joined: Fri May 30, 2008 5:35 pm
Location: Pittsburgh, PA

Post by sidepipe87 » Wed May 14, 2014 12:39 pm

And here I thought it was just me having this problem...

It may be an issue with the javascript or whatever is being called to open the new window.

occasional demons
Junior Admin
Posts: 18908
Joined: Thu May 03, 2007 12:14 pm
Location: Ashland Ohio

Post by occasional demons » Wed May 14, 2014 12:57 pm

I don't seem to be having any issue here at work, but I do know depending on the image hosting service, some pics won't load in some cases.
Bill
dblsg wrote:ya'll a bunch of post whores
epic

2001 Neon ES MTX with '02 R/T PCM
Help support 2GN!

sidepipe87
2009 Silver Contributor
Posts: 9488
Joined: Fri May 30, 2008 5:35 pm
Location: Pittsburgh, PA

Post by sidepipe87 » Wed May 14, 2014 1:15 pm

It doesn't work for me here at work, nor at home. No blocking of any sort taking place.
PM me for your 03+ PCM SKIM/VIN flashing needs.

User avatar
Neon4Life
2009 Silver Contributor
Posts: 4072
Joined: Tue Sep 16, 2008 1:56 pm
Location: Indiana

Post by Neon4Life » Wed May 14, 2014 1:25 pm

sidepipe87 wrote:And here I thought it was just me having this problem....

:withstupid:
Official "I'm Going to Drive My Neon till it Dies" Club #000048

User avatar
jonnymopar
Junior Admin
Posts: 2952
Joined: Sat Nov 19, 2005 7:49 pm
Location: Southeastern MA

Post by jonnymopar » Wed May 14, 2014 3:03 pm

It hasn't worked for me for quite a while, at home or at work.
Jon J.

2003 Neon SXT - 200k+ miles, still love it
1989 Daytona ES - 2.4T/A555 swapped

Official "I'm Going to Drive my Neon till it Dies" Club #148

Midnight_Rider
2014 Platinum Contributor
Posts: 7686
Joined: Wed Aug 02, 2006 2:49 am
Location: Indianapolis, IN

Post by Midnight_Rider » Wed May 14, 2014 9:47 pm

:withstupid:
Official "I'm Going To Drive My Neon 'til It Dies" Club #10

ckrock946
2GN Member
Posts: 154
Joined: Sat Nov 17, 2012 4:26 pm

Post by ckrock946 » Wed May 14, 2014 10:45 pm

forgot that you could do that... any photobucket ones open up a photobucket window for me and they work but any others get the black close window thingy mah bobber.
Image

Official "I'm Going To Drive My Neon 'til It Dies" Club #141

Post Reply

Return to “Site Problems / Feedback / Suggestions”