Just installed a fresh head cam and Springs help

This is the place to ask questions about your engine components like cams, valves, pistons… just anything that is generally "engine" specific. This also includes questions about exhaust systems such as exhaust manifolds, piping size, mufflers, ect...
Post Reply
User avatar
randomZERO
2GN Member
Posts: 873
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:34 am
Location: Baltimore

Just installed a fresh head cam and Springs help

Post by randomZERO » Sun Nov 03, 2013 2:37 pm

When I start the car it idles a little over 1500rpm and lobs alot. I tried driving it but without pushing the gas it accelerates on its own. The timing is right as far as I know. Any help on insite would be cool
Image


viewtopic.php?t=33260<<<<<Pics & Mods

occasional demons
Junior Admin
Posts: 19865
Joined: Thu May 03, 2007 12:14 pm
Location: Ashland Ohio

Post by occasional demons » Sun Nov 03, 2013 2:55 pm

Is the bellows tube in good shape, and tightened down enough? Any vacuum lines not connected? IM to head o rings in good shape?
Bill
dblsg wrote:ya'll a bunch of post whores
Seriously people, this is 2019 not 1920.
Too much time spent here is a sign of a bad case of Ownaneonvirus.

2000 Neon MTX swap with '02 R/T PCM
1999 neon coupe 2.4 swap
Help support 2GN!

User avatar
randomZERO
2GN Member
Posts: 873
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:34 am
Location: Baltimore

Post by randomZERO » Sun Nov 03, 2013 2:57 pm

I'll have to check for vacuum leaks and I used the rt gasket for the intake manifold because I have the metal manifold. Sorry I didn't include that and yeah the intake tubes are good
Image


viewtopic.php?t=33260<<<<<Pics & Mods

Post Reply

Return to “Engine”